Karin Heevel helpt je om je obstakels uit de weg te ruimen

Psychosociale therapie of gesprekstherapie focust op de verbondenheid tussen lichaam, ziel, geest en omgeving.
Deze therapie gaat ervan uit dat het menselijk lijden kan leiden tot meer groei. Moeilijke situaties of ingrijpende veranderingen kunnen je innerlijke balans zo verstoren dat psychosociale therapie kan helpen om je eigen balans terug te vinden.

Ik ben al jaren psychosociale therapeute met een ruime ervaring in individuele en relatietherapie, schematherapie, seksuele problemen, enz voor volwassenen en jongeren vanaf 14 jaar. Jij of jullie komen hierbij steeds op de eerste plaats. Ik ga in mijn privépraktijk met gesprekstherapie voor een begeleiding, niet voor een behandeling. Eigenlijk help ik je om jezelf te kunnen helpen. Ik luister naar je verhaal en stel zorgvuldig vragen, met respect voor wie je bent en met een specifieke aanpak voor jouw individuele, unieke situatie.

Mijn begeleiding start met een kennismakingsgesprek, waarbij we jouw persoonlijke situatie in kaart brengen en ik mijn werkwijze verder toelicht.

Sterker worden door inzicht? Iedereen vanaf 14 jaar is welkom in mijn privépraktijk in Antwerpen (Linkeroever), contacteer me gerust voor een afspraak.

Karin helpt u om uw obstakels uit de weg te ruimen